Θεσσαλονίκη: Πτώση εργάτη από σκαλωσιά στο κέντρο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Πτώση εργάτη από σκαλωσιά στο κέντρο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με  25χρονο να πέφτει από σκαλωσιά και να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νερός εργάτης, πιθανόν από το Ιράκ, βρισκόταν σε σκαλωσιά πολυκατοικίας  στην οδό Ολύμπου στο κέντρο, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο και τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επίσης εργάτη στην οικοδομή, ο άνδρας βρισκόταν στην σκαλωσιά στον τρίτο όροφο όταν μπήκε αρχικά το πόδι του σε κενό στην σκαλωσιά. Ο άνδρας έκατσε στην σκαλωσιά για να δει τι συνέβη και τότε φαίνεται πως ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από την μεριά της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα και πάλι με τον αυτόπτη μάρτυρα, στην οικοδομή είχαν προηγηθεί εργασίες και ξέστηναν την σκαλωσιά. Δούλευαν τουλάχιστον 7 αλλοδαποί, από Ιρακ, Συρία, Αλγερία, οι οποίοι πήγαν σήμερα για να ξεστηθεί η σκαλωσιά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον πολυτραυματία και  τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.πηγή: rthess.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια