9+1 ατάκες που ακούσαμε για το νέο ποδηλατόδρομο της παραλίας

9+1 ατάκες που ακούσαμε για το νέο ποδηλατόδρομο της παραλίας

Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε ο φρέσκος ποδηλατόδρομος στην παραλιακή οδό της Λεωφόρου Νίκης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποδηλατόδρομος βρίσκεται επί του οδοστρώματος, δίπλα στο πεζοδρόμιο της παλιάς παραλίας.

Οι ποδηλάτες της πόλης διέσχισαν και απόλαυσαν την διαδρομή, ενώ άλλοι παρέμειναν στην θέση του παρατηρητή έχοντας ακόμα ενδοιασμούς.

Κατεβήκαμε στην παραλία και συγκεντρώσαμε μερικές ατάκες πολιτών.

Ποδηλατών και μη.

1. ”Ας ξεκινήσουμε από κάπου και σιγά-σιγά ας φτάσουμε το επίπεδο του Άμστερνταμ!” Ελπιδοφόρος Έλληνας. 

2. ”Η χρήση του ποδήλατου είναι η πιο φιλική επιλογή ως προς το περιβάλλον ,ας κάνουμε πράσινη την πόλη!” Ο κλασικός οικολόγος που διεκδικεί. 

3. ”Να δεις που θα γίνει χαμός με το μποτιλιάρισμα.” Η απαισιοδοξία πάντα θα υπάρχει φίλε!

4.”Εμάς που παρκάρουμε παράνομα δεν μας σκέφτονται.” Έχεις δίκιο να σου βρούμε ένα αυτοκόλλητο ”Είμαι γαϊδαρός παρκάρω όπου γουστάρω!

5. ”Εγώ που είμαι από την πρωτεύουσα θεωρώ πως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση που θα ήθελα να την δω και στην Αθήνα.” Για φαντάσου να μας αντιγράψουν οι Αθηνέζοι. 

6. ”Ευελπιστώ να μειωθεί η κίνηση με τα αυτοκίνητα και να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε περισσότερο τα ποδήλατα.” Ο ΟΑΣΘ ωστόσο θα παραμένει για πάντα στις καρδιές μας, ας μην γελιόμαστε. 

7. ”Θα είναι πιο οριοθετημένος ο ποδηλατόδρομος επομένως θα αποφευχθούν κάποια ατυχήματα τα οποία συνέβαιναν επειδή, ορισμένοι πεζοί δεν σεβόταν την διαχωριστική λωρίδα.” Πάντα και παντού θα υπάρχουν τέτοιοι όμως!

8. ”Είναι πιο όμορφη εικόνα να βλέπεις ποδήλατα στην πόλη απ΄ό,τι αυτοκίνητα και λεωφορεία.” Καλά, εντάξει βήμα κάναμε όχι χιλιόμετρα!

9. ”Δεν μετακινούμε με ποδήλατο συνήθως αλλά τώρα νομίζω θα την κάνω μια βόλτα.” Απόλαυσε την παραλία σαν να μην υπάρχει αύριο και για μας.

10. ”Εμένα και πάλι δεν με εμπνέει να χρησιμοποιήσω ποδήλατο, την Θεσσαλονίκη την απολαμβάνεις όταν την διασχίζεις με τα πόδια.” Ε ναι! Η πόλη περπατιέται το έχουμε ξαναπεί!Πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια