Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με διάφορες υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν 5 περιπτώσεις κλοπών και 2 περιπτώσεις ληστειών που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού 3 περιπτώσεις κλοπών και 1 περίπτωση ληστείας που έλαβαν χώρα στον τομέα αρμοδιότητάς του.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις όπου:

• αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 58χρονου, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2019, αφαίρεσε από 31χρονο το πορτοφόλι του που περιείχε μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια 6 ανέπαφες συναλλαγές σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

• αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 35χρονης , η οποία αρχές Ιουλίου, σε περιοχή της Επανομής, με τη χρήση βίας άρπαξε από 85χρονη μία χρυσή αλυσίδα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια