Επίθεση με τσεκούρι: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

Επίθεση με τσεκούρι: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης δύο εκ των τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν χθες από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου ο 56χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης. Η 46χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη και η 47χρονη νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

«Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης και η κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής  Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π.  56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο.  Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη».

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια