Έργα και σήμερα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης – Σε ποια σημεία

Έργα και σήμερα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης – Σε ποια σημεία

Εργασίες συντήρησης γίνονται και σήμερα από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται και σήμερα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, εργασίες γίνονται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «424 ΓΣΝΕ» από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο παράπλευρο δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην πλευρά όπου βρίσκεται το γήπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ», από την εγκατάσταση βενζινάδικου «SHELL» έως και τον ισόπεδο κόμβο που συμβάλλει η δημοτική οδός από Πολίχνη, καθώς και στις δύο κάτω διαβάσεις που συνδέουν το παράπλευρο δίκτυο εκατέρωθεν της Περιφερειακής Οδού.

Οι παραπάνω εργασίες ξεκίνησαν από χθες, Τετάρτη 15 Ιουλίου, και θα διαρκέσουν μέχρι και σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Έργα και στους δρόμους για Μηχανιώνα και Πλαγιάρι

Επίσης, εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από χθες, Τετάρτη 15 Ιουλίου, έως και αύριο, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στην περιοχή του αεροδρομίου και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου – Επανομής στην περιοχή πριν από το Πλαγιάρι.  Οι εργασίες ξεκίνησαν από χθες, Τετάρτη 15 Ιουλίου, και θα διαρκέσουν ως και αύριο, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια