Η Φωτεινή Δάρρα στο θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη

Φωτεινή Δάρρα: Φιλανθρωπική συναυλία για το Νοσοκομείο Ξάνθης ...
Φωτεινή Δάρρα: Φιλανθρωπική συναυλία για το Νοσοκομείο Ξάνθης ...

Η υπέροχη Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον εξαιρετικό θεσσαλονικιό μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη,που έδειξαν έντονη δράση προσφοράς στα νοσοκομεία της χώρας μέσα από τις διαδικτυακές συναυλίες τους, έρχονται στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη στο θέατρο Κήπου για μια μοναδική βραδιά πιάνο φωνή υπό το φως των αστεριών.

Με δροσερή και καλοκαιρινή διάθεση με την ποιοτική, ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής, υπόσχονται να προσφέρουν ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει,συμμετέχει και τραγουδάει, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού!

Οι δυο καλλιτέχνες κάνουν μια παύση από τις διαδικτυακές συναυλίες τους με τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού»για να βρεθούν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη!

Στην πρώτη τους συναυλία με Κοινό μετά από καιρό, δίνουν ένα ρεσιτάλ-κατάθεση ψυχής της ερμηνεύτριας με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου!  Τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο όπως: Στάλσιμο, Φεύγα, Τρέχει το νερό, Σ’αγαπώ, Στα ίδια μέρη, οι διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου αλλά και διεθνή τραγούδια όπως το Cancao do mar και Spente le stelle, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ακουστούν αυτήν τη μοναδική βραδιά. Η ποιοτική ξεχωριστή διασκέδαση για το Σαββατόβραδο της 18ης Ιουλίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Η συναυλία είναι στα πλαίσια του Φεστιβάλ καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Info

Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του δήμου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Γενική είσοδος: 10€

Εισιτήρια ανέργων: ΔΩΡΕΑΝ

Ώρα έναρξης: 9.15

Οι συναυλίες της Φωτεινής Δάρρα συνεχίζονται στην Ελλάδα , διαδικτυακά και ζωντανά με επόμενους προορισμούς:

3/8 Δελφοί

6/8 Λουτράκι (θέατρο Νότης Περγιάλης)

15/8 Πάργα

24/8 Αισχύλεια Ελευσίνα

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι προορισμοί!

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια