Διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη δύο διακοπές στην υδροδότηση. Πρόκειται για μια έκτακτη και μια προγραμματισμένη διακοπή. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο Ωραιόκαστρο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γαλήνης, λόγω προβλήματος επί της οδού Κερασιάς 10, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω εργασιών που γίνονται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει για συνολικό διάστημα 6 ωρών. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:  Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 ΗDPE με υφιστάμενο Φ110 PVC στη οδό Καραμανλή 18 του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και στις οδούς Αλαμάνας, Ζορμπά, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Τσιγγιρίδου, Χαλδιάς καθώς επίσης και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

πηγή: ΕΥΑΘ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια