Θεσσαλονίκη: Αδίστακτοι νεαροί σπάνε βενζινάδικο και φεύγουν με 30€ (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Αδίστακτοι νεαροί σπάνε βενζινάδικο και φεύγουν με 30€ (VIDEO)

30 ευρώ σε κέρματα ήταν η λεία νεαρών που έσπασαν χθες το βράδυ βενζινάδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες, των οποίων οι κινήσεις έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης, φαίνονται να πλησιάζουν το βενζινάδικο στην περιοχή της Πυλαίας (Στέλιου Καζαντζίδη 19) και να μην φεύγουν ούτε όταν τους εντοπίζει ο ανιχνευτής κίνησης και ανάβουν οι προβολείς. Συνεχίζουν απτόητοι και σπάνε με βαριοπούλα τις τζαμαρίες και μπαίνουν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Στη συνέχεια και αφού παίρνουν τη λεία τους (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 30€ σε ψιλά) φεύγουν τρέχοντας. 

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι δεν πτοούνται καθ' όλη τη διάρκεια της δράσης τους από τον συναγερμό που χτυπάει.

Η ανάρτηση στη σελίδα του βενζινάδικου:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ! (κοινοποίηση)

Μεγάλη προσοχή σε καταστηματάρχες και επαγγελματίες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Στέλιου Καζαντζίδη 19 ΠΥΛΑΙΑ στο πρατήριο καυσίμων "ΧΑΡΚΑΣ ΑΠ" (09/07/20)

Αδίστακτοι οι δράστες νεαροί με μικρή βαριοπούλα έσπασαν τις τζαμαρίες του καταστήματος για να πάρουν 30 ευρώ ψιλά σε κέρματα! Οι δράστες δεν σταματούν παρόλη τη σωστή λειτουργία του συναγερμού και τον πλήρη φωτισμό του πρατηρίου καυσίμων!

Στη συνέχεια αφού τους αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος τράπηκαν σε αστραπιαία φυγή, περνώντας μέσα από σπασμένες τζαμαρίες (Video)

Παρακαλώ! Κοινοποιήστε για να βρεθούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό, αύριο μπορεί να είναι και στη δική σας πόρτα...

Δείτε βίντεο:

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια