Κ. Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση της ΝΔ εγκατέλειψε την Χαλκιδική στην τύχη της

Κ. Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση της ΝΔ εγκατέλειψε την Χαλκιδική στην τύχη της

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Χαλκιδική αλλά και το γεγονός πως δεν υπάρχει ξενοδοχείο καραντίνας στην περιοχή, εξαπολύει η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε δήλωσή της η κα Νοτοπούλου κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν ενίσχυσε τις δομές Υγείας στη Χαλκιδική, έτσι ώστε να λειτουργήσει με ασφάλεια ο τουρισμός.

"Η κυβέρνηση της ΝΔ εγκατέλειψε την Χαλκιδική στην τύχη της", σημειώνει χαρακτηριστικά η τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

"Η κυβέρνηση της ΝΔ εγκατέλειψε την Χαλκιδική στην τύχη της, δεν μερίμνησε για επάρκεια υγειονομικών δομών διαχείρισης κρουσμάτων, δεν ενίσχυσε το Νοσοκομείο Πολυγύρου αλλά και το ΕΚΑΒ της περιοχής ώστε να λειτουργήσει ο Τουρισμός με ασφάλεια.

Κάλεσε τους επαγγελματίες και εργαζόμενους να γίνουν νοσηλευτές και τα ξενοδοχεία τους νοσοκομεία και ενώ διαβεβαίωνε για Ξενοδοχεία καραντίνας σε όλη την Επικράτεια, ένας ολόκληρος Νομός βρίσκεται χωρίς ξενοδοχείο καραντίνας".

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια