Δ. Θεσσαλονίκης: Κατεδαφίστηκε το τελευταίο κτίριο για την διάνοιξη της Αγ. Δημητρίου (VIDEO)

Δ. Θεσσαλονίκης: Κατεδαφίστηκε το τελευταίο κτίριο για την διάνοιξη της Αγ. Δημητρίου (VIDEO)

Στην κατεδάφιση του τελευταίου κτιρίου (βουλκανιζατέρ) στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με την Κατσιμίδη προχώρησαν σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης για τη διάνοιξη της Αγίου Δημητρίου.

Το «παρών» στη σημερινή κατεδάφιση έδωσαν ο αντιδήμαρχων Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Κούπκας.

«Είμαστε στη θέση το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουμε την μελέτη για την διάνοιξη και να βγούμε σε διαγωνισμό από Σεπτέμβριο. Είμαστε ευτυχείς γιατί ολοκληρώσαμε την γραφειοκρατική διαδικασία αλλά βρήκαμε και τα χρήματα έτσι ώστε να αποζημιώσουμε τον τελευταίο ιδιοκτήτη και να προβούμε στην απαλλοτρίωση του εν λόγω ακινήτου. Προχωράμε δυναμικά σε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε», σημείωσε ο κ. Κυριζίδης.

Από την πλευρά του ο κ. Κούπκας ανέφερε ότι «μετά από 10 χρόνια καταφέραμε να ξεκολλήσουμε τις απαλλοτριώσεις και να δώσουμε σήμερα μια ανάσα στην περιοχή της Τριανδρίας και της Τούμπας.

Οι απαλλοτριώσεις που δόθηκαν σε πάνω από 10 ιδιοκτήτες είναι περίπου 1.150.000 ευρώ.

Οι εργασίες κατεδάφισης των κτισμάτων στην περιοχή είχαν ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια