Αυτά είναι τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που θα κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο

Αυτά είναι τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που θα κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο

Στη Θεσσαλονίκη φθάνουν τα πρώτα λεωφορεία του υπoψήφιου αναδόχου του διαγωνισμού του ΟΑΣΘ, για 180 μεταχειρισμένα λεωφορεία.

Σύμφωνα με το sakisgeorgiadis.blogspot.com, πρόκειται για αξιόλογα, πολύ προσεγμένα λεωφορεία MAN, VOLVO, MERCEDES και SOLARIS, (90 αρθρωτά 18 μέτρων και περίπου 100 διαξονικά 12 μέτρων), που εξασφάλισε ο όμιλος Παπαδάκη, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση, και θα βοηθήσουν πολύ τη συγκοινωνία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα με το διαγωνισμό.

Όπως γράφει το sakisgeorgiadis.blogspot.com, ο όμιλος Παπαδάκη, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο των βαρέων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων) στη Ν.Α. Ευρώπη, έχει ήδη πάνω από 190 ετοιμοπαράδοτα λεωφορεία για τον ΟΑΣΘ, τα οποία -αν όλα πάνε καλά με το διαγωνισμό!- θα σημάνουν μια νέα εποχή για τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

oasth7.jpg

oasth8.jpg

oasth2.jpg

oasth3.jpg

oasth4.jpg

oasth5.jpg

oasth6.jpg

oasth9.jpg

oasth.jpg

πηγή: sakisgeorgiadis.blogspot.com

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια