Εντυπωσιάζει το σούπερ γιοτ του Μπρους Γκρόσμαν της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιάζει το σούπερ γιοτ του Μπρους Γκρόσμαν της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στη Θεσσαλονίκη έχει “δέσει” το σούπερ γιοτ Forever One.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά γιοτ της κατηγορίας του που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Μπρους Γκρόσμαν, ιδιοκτήτη της εταιρείας Arca Continental με έδρα το Μεξικό. Το γιοτ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Ιουνίου, ωστόσο στην Ελλάδα είναι ελλιμενισμένο από την αρχή της πανδημίας, αφού λόγω των μέτρων το σκάφος έμεινε δεμένο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thes.gr ο Μεξικανός επιχειρηματίας με καταγωγή από το Τέξας των ΗΠΑ βρίσκεται και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με την οικογένεια και φίλους θα κάνει κρουαζιέρες στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ θα μεταβεί σε Κροατία και Ιταλία στη συνέχεια των διακοπών του μέχρι τα τέλη καλοκαιριού. Ο Γκρόσμαν εθεάθη από αυτόπτες μάρτυρες στη Θεσσαλονίκη ενώ μεταξύ των επισκεπτών του ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης.

Το σούπερ γιοτ Forever One με σημαία των νησιών Κέιμα έχει μήκος 55 μέτρα και πλάτος 10,5 μέτρα. Είχε κατασκευαστεί στην Ιταλία το 2014 και κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτό θα είναι το τελευταίο και παντοτινό του σκάφος. Είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του, εξού και το όνομά του, ενώ το χαρακτηρίζει ως “ένα σπίτι στη θάλασσα” και συνεχίζει: “Αν αγοράσει ένα διαμέρισμα και δώσεις κάποια χρήματα μπορεί να βρεις προβλήματα ή να μη σου αρέσουν οι γείτονες. Οταν ζεις στο γιοτ, απλά φεύγεις και αλλάζεις λιμάνι. Είναι πολύ πιο απλό”.

Η εταιρεία του Μεξικανού, η Arca Continental είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης της Coca Cola στη Λατινική Αμερική και τρίτη στον κόσμο. Ερχεται πολύ συχνά για διακοπές στη χώρα μας και το 2017 είχε απολαύσει τις ομορφιές της Πελοποννήσου. Τον επόμενο χρόνο το γιοτ έδεσε για αρκετό καιρό στις Σποράδες και χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως τον αγαπημένο του προορισμό.

Εντυπωσιάζει το σούπερ γιοτ του Μπρους Γκρόσμαν της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1
Θεσσαλονίκη γιοτ
Θεσσαλονίκη γιοτ
Εντυπωσιάζει το σούπερ γιοτ του Μπρους Γκρόσμαν της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-3

Ο Μπρους Γκρόσμαν και η σύζυγός του Ελσα μέσα στο σούπερ γιοτ. Πηγή φωτογραφίας: boatinternational.com

Πηγή : thes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια