Θεσσαλονίκη: Ποια περιοχή θα μείνει χωρίς νερό για 5 ώρες την Παρασκευή

Θεσσαλονίκη: Ποια περιοχή θα μείνει χωρίς νερό για 5 ώρες την Παρασκευή

Χωρίς νερό για χρονικό διάστημα 5 ωρών αναμένεται να μείνει μεθαύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, περιοχή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η διακοπή πρόκειται να γίνει στην περιοχή της Μπότσαρη με Κωνσταντινουπόλεως. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια