Αύριο το 4ο Αυτοοργανωμένο Pride στη Θεσσαλονίκη

Αύριο το 4ο Αυτοοργανωμένο Pride στη Θεσσαλονίκη

Κανονικά θα γίνει αύριο, Σάββατο 27 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη το 4ο Αυτοοργανωμένο Pride, μια διαδήλωση υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η πολύχρωμη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 13.30, με αφετηρία το Άγαλμα του Βενιζέλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride «το αυτοοργανωμένο δεν είναι μόνο μία συμβολή στη μάχη για τη ΛΟΑΤΚΙΑ+ απελευθέρωση αλλά και ένας χώρος έκφρασης λόγου και οργάνωσης πράξεων κόντρα σε κάθε μορφή καταπίεσης. Ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, την πατριαρχία, τους ταξικούς διαχωρισμούς» .

Φέτος, λόγω της συγκυρίας με τον ιό, που έφερε μεταξύ άλλων και δυσκολίες στη επαφή μεταξύ των μελών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μόνο η πορεία και μία εκδήλωση μετά από αυτήν. Τα μέλη υπογραμμίζουν, επίσης, ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

aytoorganomeno_pride.jpg
aytoorganomeno_pride.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια