Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μπάρες δημητριακών για υποψήφιους στις πανελλαδικές (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μπάρες δημητριακών για υποψήφιους στις πανελλαδικές (ΦΩΤΟ)

Την ευγενική πρωτοβουλία να χορηγήσουν στο δήμο Ωραιοκάστρου συνολικά 1.000 μπάρες δημητριακών της σειράς δημητριακών "Le Petit Déjeuner", για να διατεθούν στις μαθήτριες και τους μαθητές του δήμου που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, είχε η εταιρεία «Tsakiris Family ΑΕ», που εδρεύει στη Νεοχωρούδα.

Οι μπάρες δημητριακών "Le Petit Déjeuner" παραδόθηκαν στις διευθύνσεις των σχολείων που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα με μέριμνα της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου. Από σήμερα μέχρι και την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι μπάρες δημητριακών θα διατίθενται στις μαθήτριες και τους μαθητές.

«Ευχαριστούμε την εταιρεία 'Tsakiris Family ΑΕ' για τη δωρεά που έκανε στο δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, ότι στηρίζει τα παιδιά μας στον αγώνα που δίνουν. Τους ευχαριστούμε θερμά!», τόνισε η Ευαγγελία Δρόσου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

mpares_dimitriakon_1.jpg
mpares_dimitriakon_1.jpg
mpares_dimitriakon_2.jpg
mpares_dimitriakon_2.jpg
mpares_dimitriakon_3.jpg
mpares_dimitriakon_3.jpg

Πηγή : typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια