Ανοίγουν τα καταστήματα: Πώς θα δοκιμάζουμε τα ρούχα

Ανοίγουν τα καταστήματα: Πώς θα δοκιμάζουμε τα ρούχα

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινάει μια νέα καθημερινότητα για τους πολίτες της Ελλάδας. Αρχίζει σταδιακά η άρση των περιορισμών κατά του κορονοϊού, με το άνοιγμα κάποιων επιχειρήσεων και απαραίτητη τη χρήση μάσκας.

Όπως είπε χθες (28 Απριλίου) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το «Μένουμε σπίτι» περνάμε στο «Μένουμε ασφαλείς» επισημαίνοντας την τήρηση μέτρων σχολαστικής υγεινής και αποστάσεων, αλλά και τη χρήση μάσκας, που θα πρέπει να γίνουν «δεύτερη φύση» στους πολίτες.

Στα μικρά μαγαζιά αυτοί οι δύο κανόνες είναι πρωταρχικοί. Μέσα στο κατάστημα θα μπορούν να είναι 1-2 άτομα, πάντα φορώντας μάσκα. «Βγαίνει ένας και μπαίνει ο επόμενος» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

Τι γίνεται όμως με τη δοκιμή ρούχων;

Αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, επισημαίνει η κ. Παγώνη. Ό,τι περνάει από το κεφάλι καλό είναι να μην το δοκιμάζουμε και όσο για τα υπόλοιπα ρούχα να αποφεύγουμε τις πολλές δοκιμές. Φυσικά να μην ξεχνάμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι να πλένουμε τα ρούχα που αγοράσαμε και να κάνουμε μπάνιο.

Πηγή: newsbeast.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια