Μασούτης: Στο TOP – 10 εταιρειών για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Μασούτης: Στο TOP – 10 εταιρειών για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Είναι η συνέχεια και η διάρκεια που δίνει ανεκτίμητη αξία σε μια διάκριση και για την Μασούτης, η διάκριση αυτή έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και την κατατάσσει στην 8η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα  αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μιας από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος παγκοσμίως.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η Μασούτης είναι η μόνη αλυσίδα τροφίμων-σούπερ μάρκετ  που διακρίνεται στη λίστα των 10 πρώτων, «αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της, όπου συνεργάζονται με αλληλοσεβασμό και αγάπη για την εταιρεία. Και αυτό αποδείχτηκε και κατά την περίοδο που διανύουμε, που ο κλάδος βρέθηκε αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή κατάσταση, λόγω πανδημίας», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Είναι πολύ σημαντική βράβευση για μια εταιρεία με τόσο μεγάλη διασπορά των εργαζόμενων. Ενώνονται με κοινές αξίες στα 331 καταστήματα, στα κεντρικά γραφεία διοίκησης, στα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης και στο Μαρκόπουλο Αττικής.

H Mασούτης, εδώ και 44 χρόνια, συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας πάντα ως κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους της οι οποίοι με αφοσίωση, εργατικότητα και αγάπη στηρίζουν την εταιρεία που από το 1976 έχει δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή εταιρική κουλτούρα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. «Η δύναμή  μας, είναι οι άνθρωποί μας» είναι η φράση που παραμένει πάντα επίκαιρη για την Μασούτης, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

photo_6.jpg
photo_6.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια