Καταστήματα: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος -Τι ώρα ζητά να ανοίγουν

Καταστήματα: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος -Τι ώρα ζητά να ανοίγουν

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με σκοπό την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς κατά την προσέλευση στην εργασία, την προστασία των εργαζομένων στα καταστήματα και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων, προτείνει να μετατοπιστεί προσωρινά η ώρα έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων από τις 9 π.μ στις 10 π.μ, έως το τέλος Μαΐου.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ποια θα είναι τα πρώτα βήματα της άρσης των περιοριστικών μέτρων. Οπως είπε, σε πρώτο στάδιο θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και οι επιχειρήσεις υγιεινής ενώ στη συνέχεια θα ανοίξουν τα σχολεία και τα καταστήματα εστίασης. Οι εκκλησίες θα είναι ανοικτές για ατομική λατρεία ενώ μεταφέρονται για τις 9 Μαΐου, το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιορισμών, οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια