Θεσσαλονίκη: Το δώρο Ζέρβα σε δημοτικούς αστυνομικούς που βρήκαν 11χρονη

Θεσσαλονίκη: Το δώρο Ζέρβα σε δημοτικούς αστυνομικούς που βρήκαν 11χρονη

Τους υποδέχθηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο

Τα εύσημα στους δημοτικούς αστυνομικούς που εντόπισαν πριν δυο μέρες μια 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, απέδωσε προσωπικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ειδικότερα, μετά την επιτυχή επιχείρηση της δημοτικής αστυνομίας για τον εντοπισμό της 11χρονης που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη, ο δήμαρχος κάλεσε στο γραφείο του τους δημοτικούς αστυνομικούς που συμμετείχαν σε αυτήν και κατάφεραν να εντοπίσουν το κορίτσι άμεσα, βάζοντας τέλος στην περιπέτειά της, καθώς και τους προϊσταμένους τους.

Είναι πάγια τακτική του δημάρχου να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους του δήμου, είτε αυτοί είναι στην καθαριότητα, είτε στη δημοτική αστυνομία είτε σε άλλες υπηρεσίες, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και των επιτυχιών, αποδίδοντας τα εύσημα όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Αυτό άλλωστε έκανε και χθες στο δημοτικό συμβούλιο όπου, για πολλοστή φορά, αναφέρθηκε στην προσφορά των εργαζομένων του δήμου καθ΄όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Στη συνομιλία που είχε ο δήμαρχος με τους δημοτικούς αστυνομικούς του περιέγραψαν λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις που έγιναν από την ώρα που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση της 11χρονης μέχρι τη στιγμή του εντοπισμού της.

zervas-dimotikoi-astynomikoi.jpg

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ημέρα της εξαφάνισης, εκτός των δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία, κινητοποιήθηκαν επιπλέον εθελοντικά και υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας που ήταν εκτός υπηρεσίας και συμμετείχαν και αυτοί στην έρευνα. 

Σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα οι δημοτικοί αστυνομικοί έπαιξε και το γεγονός ότι το σύνολο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης έχει εκπαιδευτεί προσφάτως από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων AMBER ALERT HELLAS. Έτσι, γνώριζαν ακριβώς τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουν, βάσει πρωτοκόλλου, σε περίπτωση που τεθεί υπόψιν τους ένα τέτοιο περιστατικό.

Ο δήμαρχος πρόσφερε φεύγοντας στους τρεις δημοτικούς αστυνομικούς που βρήκαν την 11χρονη από μία φιάλη κρασί «Γοργόνα», από τον αστικό αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης, δώρο που κάνει σε όλους όσους υποδέχεται στο γραφείο του στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων.

gorgona-krasi.jpg

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια