Μπάρμπα Στάθης: Δωρεά 10 κλινών ΜΕΘ και 10 μόνιτορ στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Μπάρμπα Στάθης: Δωρεά 10 κλινών ΜΕΘ και 10 μόνιτορ στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Συνολικά 10 κλίνες ΜΕΘ και 10 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων προσφέρει η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «καλύπτοντας τις ανάγκες σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, η Μπάρμπα Στάθης στέκεται πλάι και συνδράμει τους «ήρωες με τις λευκές και πράσινες στολές», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που είναι στην πρώτη γραμμή, εκφράζοντας ένα ελάχιστο ευχαριστώ, για όσους ακούραστα προσφέρουν τόσα πολλά, σε όλους εμάς».

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, η εταιρεία επισημαίνει ότι θα είναι στη διάθεσή τους για να καλύψει νέες έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν για την παροχή εξοπλισμού, με στόχο την ασφάλεια και προστασία ασθενών και προσωπικού.

Πηγή: insider.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια