«Βόμβα» Ryanair: Τέλος οι πτήσεις, αν επιβληθούν άδεια μεσαία καθίσματα!

«Βόμβα» Ryanair: Τέλος οι πτήσεις, αν επιβληθούν άδεια μεσαία καθίσματα!

«Βόμβα» της Ryanair, η οποία αρνείται να πετάξει άπαξ και οι κυβερνήσεις αναγκάσουν τις αεροπορικές εταιρείες να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης εντός των αεροπλάνων. Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι, προειδοποίησε πως η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δεν θα ξαναρχίσει τις πτήσεις, αν είναι υποχρεωμένη να κρατάει άδεια τα μεσαία καθίσματα στα αεροπλάνα ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας εξαιτίας του κορονοϊού.

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Ο'Λίρι λέει πως προειδοποίησε την ιρλανδική κυβέρνηση πως, αν προβλέπει να επιβάλει τέτοιους κανόνες, "είτε θα πληρώσει το μεσαίο κάθισμα είτε δεν θα πετάξουμε", επειδή "δεν μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα με ποσοστό πληρότητας 66%".

Σύμφωνα με τον ίδιο, το να μείνουν κενά τα μεσαία καθίσματα δεν εγγυάται επαρκή απόσταση και συνεπώς "πρόκειται για μια ηλίθια ιδέα που σε κάθε περίπτωση δεν οδηγεί πουθενά".

Σημειώνεται πως η ΙΑΤΑ έχει δηλώσει πως προετοιμάζεται πιθανά μέτρα κοινωνικής απόστασης εντός των αεροπλάνων, ενώ αρκετές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα αφήσουν κενά τα μεσαία καθίσματα (όπως η Emirates και η Delta Air Lines).

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια