Κορωνοϊός: Σταδιακή η κατάργηση των sms για τις μετακινήσεις

Κορωνοϊός: Σταδιακή η κατάργηση των sms για τις μετακινήσεις

Παράλληλα με τη σταδιακή κατάργηση των περιοριστικών μέτρων, η κυβέρνηση θα δρομολογήσει και την χαλάρωση του συστήματος των sms που απαιτούνται για τις μετακινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Καθημερινή", τα sms θα διατηρηθούν για ειδικές ομάδες του πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι.

Η κυβέρνηση μπαίνει στην τελική φάση επεξεργασίας του χρονοδιαγράμματος για την άρση μέτρων σε συνεργασία με την ομάδα του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να αρχίσει χωρίς καθυστερήσεις, αλλά να μην τεθεί σε κίνδυνο αυτό που πέτυχε η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η σκέψη είναι οι πρώτες ανακοινώσεις για άρση μέτρων να συνοδεύονται από μερική κατάργηση του sms. Αυτό σημαίνει, όπως είχε πει και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ότι ορισμένοι κωδικοί sms θα καταργηθούν και αν κριθεί θα αντικατασταθούν από νέους που θα συνδέονται με τις τροποποιήσεις των μέτρων. Ανάλογα, το sms μπορεί να χρειάζεται να χρησιμοποιείται από ειδικές ομάδες ή σε συγκεκριμένες περιοχές. Η επόμενη φάση της άρσης των περιορισμών θα είναι δοκιμαστική και θα εξαρτάται από την πορεία του κορονοϊού.

πηγή: real.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια