Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- ορίων Ν. Καβάλας

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- ορίων Ν. Καβάλας

Eργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, πραγματοποιούνται:

α. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων πριν από τη διασταύρωση Καβαλαρίου επί της Ε.Ο. 2 (Χ.Θ. 15+500,00) για μήκος 200μ. περίπου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας και

β. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων εντός του οικισμού Αγίου Βασιλείου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 έως την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια