Θεσσαλονίκη: Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στη Νέα Παραλία

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά στις ώρες που η Νέα Παραλία θα είναι κλεισατή για τους πολίτες.

«Τήρησε τα μέτρα ο ελληνικός λαός», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας παράλληλα πως το φετινό Πάσχα θα το θυμόμαστε ως ένα μεγάλο παράδειγμα συλλογικής υπευθυνότητας. «Οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά», κατέληξε για το ζήτημα της Μεγάλης Εβδομάδας, λέγοντας ευχαριστώ στους πολίτες.

«Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη», συμπλήρωσε και το σχέδιο της κυβέρνησης είναι στα σκαριά με μεγάλη υπομονή. Η όποια άρση θα ξεκινήσει βήμα – βήμα όταν κριθεί πως δεν υπάρχουν πλέον οι λόγοι που οδήγησαν στα περιοριστικά μέτρα.

Παράλληλα, έκανε και επίσημη ανακοίνωση για την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με τον Ν. Χαρδαλιά το νέο ωράριο για τους περιπατητές στη Νέα Παραλία είναι το εξής:

  • Καθημερινές: Η Νέα Παραλία θα είναι ανοιχτή από τις 08.00 έως τις 14.00 και από τις 22.00 το βράδυ και μετά.
  • Σαββατοκύριακο: Η Νέα Παραλία θα είναι ανοιχτή έως τις 10.00 το πρωί και από τις 22.00 το βράδυ και μετά.
  • Οι ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας περιορίζονται αισθητά σε οκτώ κατά τις καθημερινές (14.00 – 22.00) και 12 ώρες το Σαββατοκύριακο (10.00 – 22.00).  

Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι τις 27 Απριλίου.Υπενθυμίζεται πως την χαλάρωση των μέτρων περιορισμών για τη Νέα Παραλία πρότεινε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μαζί με τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Υπενθυμίζεται πως τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία ξεκίνησαν από τις 31 Μαρτίου και έχουν ισχύ μέχρι σήμερα με την κίνηση επιτρέπεται τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τις υπόλοιπες απαγορεύεται, ενώ τα σαββατοκύριακα η απαγόρευση είναι καθολική.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια