ΜΜΘ: Καλό Πάσχα με «Όμορφη Πόλη»

ΜΜΘ: Καλό Πάσχα με «Όμορφη Πόλη»

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης να ευχηθεί Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το Πάσχα, πανέμορφες εικόνες και εξαίσιες μουσικές μάς κατακλύζουν μέσα από ένα μοναδικό βίντεο, παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι γνωστοί μουσικοί Διογένης Δασκάλου (σαξόφωνο) και Λεωνίδας Βλάχος (τρομπέτα) παίζουν το υπέροχο τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη σε δύο εμβληματικά σημεία της Θεσσαλονίκης: τον Λευκό Πύργο και το Μέγαρο Μουσικής. Παράλληλα, μέσα από τα πλάνα ενός drone φιλοτεχνείται ένα εκπληκτικό πορτρέτο της πόλης με εικόνες από ψηλά.

Το μουσικό βίντεο είναι μια προσφορά του ΜΜΘ στο κοινό και στην πόλη, μια υπενθύμιση ότι η ομορφιά δεν χάνεται ούτε στα δύσκολα! Το βίντεο θα βρίσκεται αναρτημένο μόνιμα στο κανάλι στο κανάλι του ΜΜΘ στο Youtube από το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου 2020 στις 12:00.

Ο ΟΜΜΘ ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού για την παραχώρηση άδειας γυρισμάτων στον Λευκό Πύργο.

ΜΜΘ: Καλό Πάσχα με «Όμορφη Πόλη», φωτογραφία-1
ΜΜΘ: Καλό Πάσχα με «Όμορφη Πόλη», φωτογραφία-2

πηγή: politik.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια