Θεσσαλονίκη: Άλλαξαν όψη Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη

Θεσσαλονίκη: Άλλαξαν όψη Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη

Νέες αυτοψίες από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης στα έργα

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβας συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλό του κ. Δ Μήτρου και τον προϊστάμενο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων κ. Ν. Μεσημέρη, συνέχισαν χθες τις αυτοψίες σε σημεία της πόλης όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από τη Δ/νση.

Αρχικά ο Δήμαρχος επιθεώρησε εργασίες συντήρησης σήμανσης διαβάσεων πεζών με ανεξίτηλα χρώματα που προμηθεύθηκε πρόσφατα ο Δήμος, στην οδό Τσιμισκή.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την οδό Εγνατία όπου επίσης συνεργείο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της περιοχής.

Χθες ολοκληρώθηκε η οδοστρωσία στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο τμήμα της από την Εγνατία έως την οδό Ολύμπου και στην οδό Βενιζέλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ολύμπου και Αγ. Δημητρίου.

Ο Δήμος θα συνεχίσει το πρόγραμμα συντηρήσεων το επόμενο διάστημα αξιοποιώντας τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με το πρόγραμμα των οδοστρώσεων να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τους επόμενους μήνες.

thessaloniki-dromoi-erga.jpg

venizeloy.jpg

dromos-thessaloniki.jpg

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια