Α.Γεωργιάδης: Έτσι θα ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα (video)

Α.Γεωργιάδης: Έτσι θα ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα (video)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον τρόπο που θα ξανά ανοίξουν τα καταστήματα, δηλαδή, με αντίστροφη πορεία απ’ ότι έκλεισαν. 

«Μία γενική αρχή, σχετικά με το σχεδιασμό για το πως και πότε θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ή άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με αντίστροφη πορεία από αυτή που έκλεισαν και πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και στα μέσα Μαίου, με βάση το καλό σενάριο, θα μπορεί να ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε επίσης ότι τα πράγματα, σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί. «Είμαστε στο 87΄ και παίρνουμε την πρόκριση, ας μη φάμε γκολ στο 90΄» όπως είπε.


Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων που έχουν επιβληθεί, αλλά σημείωσε πως η ζωή μας δε θα γίνει αμέσως η ίδια όπως ήταν πριν τον κορονοϊό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί τα εμβόλιο.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή: rthess.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια