Υγειονομικό υλικό μοιράζει την Κυριακή ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Υγειονομικό υλικό μοιράζει την Κυριακή ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Υγειονομικό υλικό προστασίας απέναντι στον κίνδυνο διασποράς και μόλυνσης από τον κορονοϊό θα διανείμει αύριο, Κυριακή, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, επί της οδού Γ. Παπανδρέου στο ύψος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διανομή θα γίνει από τις 10:00 το πρωί ως τις 6:00 το απόγευμα σε ανοιχτό χώρο επί της οδού Γ. Παπανδρέου (σ.σ. πρώην Ανθέων) στο ύψος των γραφείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μετά την οδό Πλούτωνος. Με τα ΙΧ τους θα περνούν οι δικαιούχοι και θα παραλαμβάνουν τα μέσα ατομικής προστασίας. 

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας, «ύστερα από συνεχείς προσπάθειες μπορούμε να εφοδιάσουμε και κάθε αδειοδοτημένη μονάδα της Προωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με υγειονομικό υλικό το οποίο έχει προμηθευτεί η ΠΚΜ, κατόπιν ενεργειών μας, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γι αυτό τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα».

Η διανομή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως την προηγούμενη φορά, δηλαδή οι δικαιούχοι, με το αυτοκίνητό τους, θα λαμβάνουν το υλικό και θα φεύγουν.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια