Το νέο θεματικό βίντεο για την προβολή της Θεσσαλονίκης από το TCB

Το νέο θεματικό βίντεο για την προβολή της Θεσσαλονίκης από το TCB

Η νεολαία της πόλης, η διασκέδαση, η γαστρονομία, τα μνημεία και ο πολιτισμός, η εβραϊκή κληρονομιά και η ιστορία της Θεσσαλονίκης, είναι μόνο μερικές από τις πλευρές της που την καθιστούν ξεχωριστή. Κάθε πλευρά της Θεσσαλονίκης έχει το δικό της χαρακτήρα, αλλά και το δικό της κοινό. Και αυτό αναδεικνύεται σε κάθε ένα από τα βίντεο που ετοίμασε όλο το προηγούμενο διάστημα το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης- Thessaloniki Convention Bureau, όπως αναφέρει η διευθύντρια του TCB Ελένη Σωτηρίου, με αφορμή την παρουσίαση του έβδομου και τελευταίου βίντεο.

Για το TCB, κάτω από τη δύσκολη αυτή συγκυρία για τον τουρισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η ολοκλήρωση και παρουσίαση του τελευταίου θεματικού video που προβάλλει το συνεδριακό προφίλ της Θεσσαλονίκης, καθώς αποτελεί ένα νέο εργαλείο για το αποτελεσματικό marketing του προορισμού, που θα είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ τους επόμενους μήνες.

«Άλλωστε ο ανασχεδιασμός και η αναδιοργάνωση της στρατηγικής προβολής και προώθησης θα είναι οι πρώτες ενέργειες των προορισμών την επόμενη ημέρα, και όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες επιστρέψουν θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις», επισημαίνει η κ. Σωτηρίου.

Με το έβδομο και τελευταίο θεματικό video, που παρουσιάστηκε διαδικτυακά στα μέλη του TCB, τους εμπλεκόμενους φορείς και το κοινό, από το δήμο Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Convention Bureau, ολοκληρώνεται η σειρά του οπτικοακουστικού υλικού ανάδειξης του προορισμού που πραγματοποιήθηκε ως μέρος του προγράμματος «Διαχείριση Επισκεπτών», με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με στρατηγικό στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε ένα δυναμικό και ανερχόμενο προορισμό το video εστιάζει στην προβολή της πόλης ως ένα σύγχρονο, μοντέρνο και ζωντανό αστικό κέντρο. Μόλις σε 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο στο θεατή, σπουδαία σημεία ενδιαφέροντος, συνεδριακές υποδομές, στιγμές από την καθημερινότητα στην πόλη, εμπειρίες που αξίζει κανείς να ζήσει και γεύσεις τις οποίες πρέπει κανείς οπωσδήποτε να δοκιμάσει.

Στο ίδιο πρόγραμμα εντάσσεται ο εξοπλισμός και η λειτουργία με εξειδικευμένα στελέχη των δύο Tourist Information Centers, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο Βασιλικό Θέατρο, τα οποία με τα σημερινά δεδομένα παραμένουν κλειστά έως 30 Απριλίου 2020.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του TCB, με σωστό σχεδιασμό, στοχευμένες κινήσεις, συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, αποτελεσματική χρήση εργαλείων και προϋπολογισμών και προσαρμογή με τις διεθνείς κατευθύνσεις και τάσεις της αγοράς, θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια