Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Μεγάλο «στοίχημα» οι μετακινήσεις το Πάσχα

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Μεγάλο «στοίχημα» οι μετακινήσεις το Πάσχα

Ως μεγάλο «στοίχημα» για την εξέλιξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας, χαρακτήρισε τις πιθανές μετακινήσεις για το Πάσχα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Οι πολίτες συμμορφώνονται στις οδηγίες της κυβέρνησης με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Τσαϊρίδη υπάρχει ο φόβος της μαζικής μετακίνησης για τις διακοπές του Πάσχα, αν και ο ίδιος εκτίμησε πως δε θα δούμε τέτοιες εικόνες.

Μετά το κλείσιμο της Νέας Παραλίας, ο πρόεδρος της Ένωσης επισήμανε ότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού στον Εύοσμο κάτι το οποίο είναι ανησυχητικό για την δημόσια υγεία.

Σε ότι αφορά τους αστυνομικούς, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘΕΣ, ανέφερε ότι και γι’ αυτούς η κατάσταση η οποία βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη, αλλά και επικίνδυνη, καθώς έρχονται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους καθημερινά. Η Ένωση από την πλευρά της από την αρχή της καραντίνας έδωσε το ποσό των 5.000€, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αστυνομικών σε μάσκες και γάντια, σε περιπτώσεις που δεν καλύπτονταν από την υπηρεσία ή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια όπως ανέφερε ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια