Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα υγειονομικοί του νοσοκομείου "Άγιος Παύλος"

Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα υγειονομικοί του νοσοκομείου "Άγιος Παύλος"

Υψηλό πυρετό εμφάνισε μία γυναίκα 34 ετών με χρόνιο νόσημα από τη Θεσσαλονίκη, στην Παθολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος στην Καλαμαριά. Η ασθενής δεν νοσηλευόταν σε χώρο του νοσοκομείου που έχει μετατραπεί για Covid-19, ωστόσο αργά το βράδυ ανέβασε πυρετό, έκανε εξετάσεις και βρέθηκε θετική στον ιό. Προς το παρόν παραμένει στο ίδιο νοσοκομείο πιθανότατα γιατί η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, θα βγουν εκτός υπηρεσίας -σε καραντίνα- περισσότεροι από δέκα υγειονομικοί, νοσηλευτές και ίσως και γιατρός ή γιατροί. Οι ίδιες πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας επισημαίνουν ότι «υπάρχει προσωπικό ικανό να καλύψει κενά από τις δεκάδες προσλήψεις που έγιναν και στη Θεσσαλονίκη και οτιδήποτε άλλο διακινείται ως πληροφορία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ήδη έπιασαν δουλειά περισσότεροι από 150 νοσηλευτές και σύντομα άλλοι 400 στην ευρύτερη περιοχή», είπαν χαρακτηριστικά. 

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια