Διακοπές Πάσχα για τα σχολεία: Πότε σταματούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα, πότε θα αρχίσουν ξανά

Διακοπές Πάσχα για τα σχολεία: Πότε σταματούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα, πότε θα αρχίσουν ξανά

Οι φετινές διακοπές, όλως διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, θα είναι, ουσιαστικά, η διακοπή από τα μαθήματα που γίνονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα μπορούν να συνεχιστούν -σε προαιρετική βάση- μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου 2020.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη (15 Απριλίου), ωστόσο, έως και την Τρίτη του Πάσχα, 21 Απριλίου, δεν θα πραγματοποιούνται μαθήματα. Το ακριβές πλαίσιο για τα μαθήματα και τις διακοπές του Πάσχα θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες, με σχετικές διατάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα -το αργότερο, αύριο- το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τη μείωση της ύλης των μαθημάτων. Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις είναι να πραγματοποιηθούν με την ύλη που διδάχθηκε μέχρι τον Μάρτιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια