Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη Ζέρβα με τη Μαρία Αντωνίου

Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη Ζέρβα με τη Μαρία Αντωνίου

Στο επίκεντρο οι επιπτώσεις του lock down στην οικονομία

Με τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε συνεργασία με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα αλλά και ιδιαίτερα στην πόλη. Εκτιμήθηκαν σε πρώτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας της Δημόσιας Υγείας, οι επιπτώσεις του lock down στην οικονομία, αλλά και η επόμενη ημέρα. 

Μέσα από τη σύσκεψη κρίθηκε απαραίτητη η διεξαγωγή μίας ευρύτερης συζήτησης με όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ώστε να καταρτιστεί ένας χάρτης ενεργειών και δράσεων για τις επικείμενες μέρες του Πάσχα, τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης, αλλά κυρίως η επόμενη, μετά την υγειονομική κρίση, φάση της οικονομίας και ζωής της πόλης. 

Αποφασίστηκε έτσι να ληφθεί ανάλογη πρωτοβουλία από τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους φορείς της πόλης την ερχόμενη Παρασκευή.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια