Θεσσαλονίκη: Δωρεά υγειονομικού υλικού από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» στο δήμο Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη: Δωρεά υγειονομικού υλικού από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» στο δήμο Θερμαϊκού

«Η αλήθεια είναι πως βιώνουμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση την περίοδο αυτή. Έτσι ως δομή αποφασίσαμε ότι κάπως έπρεπε να κινητοποιηθούμε για να βοηθήσουμε όπως και όπου χρειαστεί. Αυτή την στιγμή η έλλειψη σε υγειονομικό υλικό είναι πολύ μεγάλη, οπότε αποφασίσαμε ότι μια δωρεά σε ανθρώπους που καθημερινά προσφέρουν στην τοπική κοινωνία ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε» περιγράφει στο makthes.gr, ο υπεύθυνος της δομής και ειδικός παιδαγωγός, Δημήτρης Γκαϊντατζής.

Συναισθανόμενοι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση εργάζονται για την κοινωνική συνοχή, οι άνθρωποι της δομής αποφάσισαν να προσφέρουν υγειονομικό υλικό - 400 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες και 3.000 ζευγάρια γάντια μιας χρήσης - τα οποία θα αξιοποιηθούν στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" του δήμου Θερμαϊκού, στο αστυνομικό τμήμα Νέων Επιβατών και στο οικοτροφείο "Ιοκάστη". Η παράδοση του υλικού έγινε στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θερμαϊκού και στον πρόεδρο κ. Χρήστο Τζίνα.

dwrea-uyH9Q.jpg
dwrea-uyH9Q.jpg

Το «ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση» είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που εγκαινιάστηκε στο δήμο Θερμαϊκού, στην Περαία, τον περασμένο Σεπτέμβριο και παρέχει προγράμματα ψυχαγωγίας, κοινωνικοποίησης και κοινωνικής ένταξης. Φιλοξενεί 50 παιδιά και ενήλικους από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και μάλιστα παρέχει και δυνατότητα δωρεάν και ασφαλούς μεταφοράς. Λειτουργεί επί της λεωφόρου Θεσσαλονίκης στην Περαία.

dwrea-se-dimo-thermaikou.jpg
dwrea-se-dimo-thermaikou.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια