Δήμαρχος Σιθωνίας: Μετράμε για άλλη μια φορά τις πληγές μας

Δήμαρχος Σιθωνίας: Μετράμε για άλλη μια φορά τις πληγές μας

Πρέπει να σχεδιαστούν έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης!

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε για άλλη μια φορά η Χαλκιδική με αρκετές περιοχές να πλήττονται από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Όπως φαίνεται οι περισσότερες ζημιές καταγράφονται στο δήμο Σιθωνίας με τον δήμαρχο, Κυπαρίσση Ντέμπλα να τονίζει, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ότι πρέπει να σχεδιαστούν έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στη Σιθωνία γιατί όπως είπε «δεν θα τη βγάζουμε έτσι συνέχεια θα έχουμε βαρύτερα περιστατικά και πρέπει να τα προλάβουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Ντέμπλα περισσότερο επλήγη η Σάρτη η Συκιά και η Τορώνη. «Ο δήμος Σιθωνίας μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Μετράμε για άλλη μια φορά τις πληγές μας πρέπει να κινήσουμε τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών», σημείωσε. «Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε άμεσα λύσεις ώστε οι ζημιές να είναι λιγότερες. Θεωρώ ότι είναι ελάχιστες», τόνισε δήμαρχος και ανέφερε πως κάποιοι δρόμοι έσπασαν ενώ σημειώθηκαν και ζημιές στις αποχετεύσεις λόγω των ποσοτήτων νερού.

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια