Καθαρίζει από μουτζούρες και γκράφιτι η Θεσσαλονίκη (Φωτ.)

Καθαρίζει από μουτζούρες και γκράφιτι η Θεσσαλονίκη (Φωτ.)

Επιχείρηση καθαρισμού επιφανειών από γκράφιτι βρίσκεται σε εξέλιξη στον δήμο Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση του κεντρικού δήμου "εκμεταλλευόμενη" το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας βρήκε την ευκαιρία να καθαρίσει μουτζούρες και ζωγραφιές που υποβάθμιζαν αισθητικά τον δημόσιο αστικό χώρο. 

Η αποκατάσταση του Δημοσίου χώρου ήταν μία βασική προγραμματική δέσμευση του δημάρχου Κ. Ζέρβα. 

Μουτζούρες, συνθήματα και γκράφιτι απομακρύνονται συστηματικά από επιφάνειες, αποκαθίσταται η αισθητική αρτιότητα του αστικού περιβάλλοντος και η πόλη "ανασαίνει''. 

Επικεφαλής της προσπάθειας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ε. Κυριζίδης, ανέλαβε να φέρει εις πέρας και να υλοποιήσει αυτήν την κεντρική δέσμευση. Σύμφωνα με πηγές του δήμου Θεσσαλονίκης, η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες με την διοίκηση να εύχεται πως η επιστροφή των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών στο δημόσιο χώρο, η λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, να βρει την πόλη πιο καθαρή, αλλά και με μία νέα αντίληψη για τη διαφύλαξή του.

9.JPG
9.JPG

Πριν

10.JPG
10.JPG

Μετά 

29.JPG
29.JPG

Πριν

30.JPG
30.JPG

Μετά 

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια