Γιαννιτσά: 31χρονος έφτιαξε εφαρμογή για αυτόματα μηνύματα άδειας εξόδου

«Έβλεπα τους γονείς να δυσκολεύονται και έτσι σκέφτηκα έναν τρόπο να βοηθήσω τις μεγαλύτερες ηλικίες με τα sms στο 13033» δηλώνει ο Δημήτρης Τουτζάρης

Μια εφαρμογή διευκόλυνσης για τα μηνύματα άδειας εξόδου στο 13033, δημιούργησε ο Δημήτρης Τουτζάρης από τα Γιαννιτσά. Αν και ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή με τον προγραμματισμό, καθώς είναι γεωπόνος, κατάφερε μέσα σε 12 ώρες να ολοκληρώσει την εφαρμογή.

«Διάβασα αρκετά για τον προγραμματισμό και έβλεπα βίντεο στο διαδίκτυο. Έτσι κατάφερα να φτιάξω μόνος μου την εφαρμογή» δηλώνει ο 31χρονος. Όπως λέει, έμπνευση για τη δωρεάν εφαρμογή, ήταν οι γονείς του. «Έβλεπα τους γονείς να δυσκολεύονται και έτσι σκέφτηκα έναν τρόπο να βοηθήσω τις μεγαλύτερες ηλικίες με τα sms στο 13033. Είναι δύσκολο για τους ηλικιωμένους να γράφουν μηνύματα» αναφέρει.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή

Η εφαρμογή για την άδεια εξόδου είναι διαθέσιμη από τις 31 Μαρτίου στο Play Store Android.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι εύκολος και βοηθάει στη σύνταξη μηνυμάτων για το 13033, στο πρότυπο που απαιτείται. Ο χρήστης θα βρει πλαίσια για να γράψει το όνομα του και την διεύθυνση του. Έπειτα, φαίνονται στην οθόνη του όλοι οι λόγοι για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για να επιλέξει. «Με το που επιλέξει τον λόγο μετακίνησης, αμέσως η εφαρμογή τoν μεταφέρει στα μηνύματά του και εμφανίζεται έτοιμο το μήνυμα που πρέπει να στείλει στο 13033» εξηγεί ο Δημήτρης Τουτζάρης.

screenshoot-1.jpg
screenshoot-1.jpg

Μάλιστα, η εφαρμογή αποθηκεύει τα στοιχεία του χρήστη, ώστε να μην χρειάζεται να τα πληκτρολογεί κάθε φορά που θέλει να συντάξει ένα μήνυμα.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια