Ανοιχτά τα κρεοπωλεία την περίοδο του Πάσχα

Ανοιχτά τα κρεοπωλεία την περίοδο του Πάσχα

Η Π.Ο.Κ.Κ. διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας εν μέσω πανδημίας και ότι η διακίνηση κρεάτων θα εξελιχθεί ομαλά

Τα κρεοπωλεία ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα και την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων και αμνοεριφίων, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Ταυτόχρονα, τα σφαγεία θα λειτουργήσουν κανονικά και η διακίνηση θα διεξαχθεί ομαλά όπως κάθε χρόνο, σύμφωνα με την ΠΟΚΚ.

«Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας, όλα τα Κρεοπωλεία που απαρτίζουν την ΠΟΚΚ, βρίσκονται στις επάλξεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Αποτελούσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του Έλληνα παραγωγού μέχρι τον καταναλωτή, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια οι κρεοπώλες καθησυχάζουν τους καταναλωτές, διαβεβαιώνοντας ότι τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και τις αποστάσεις ασφαλείας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. «Κάνουμε κατ΄ οίκον παράδοση σε ευπαθείς ομάδες και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματά μας. Με συνεχείς ενημερώσεις κοιτάμε να εφαρμόζουμε τα γράμμα του νόμου σε ό,τι καινούργιο προκύπτει», σημειώνουν και καλούν τους πολίτες να προχωρήσουν κανονικά στις αγορές των πασχαλινών εδεσμάτων.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια