Το μήνυμα ελπίδας του προσωπικού του ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύονται μόνο ασθενείς Covid-19

Το μήνυμα ελπίδας του προσωπικού του ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύονται μόνο ασθενείς Covid-19

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής παραμένουν στις θέσεις τους, στην πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους

Ένα αισιόδοξο μήνυμα στέλνουν μέσω του facebook οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Γ' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, εκεί όπου νοσηλεύονται περιστατικά κορονοϊού. 

Σε κείμενό τους που δημοσίευσαν στο facebook αναφέρουν: 

"Μια διαφορετική ημέρα. Ημέρα ελπίδας.

H Γ' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική σήμερα, γεμάτη μόνο από ασθενείς με λοίμωξη από Covid-19 αλλά και από ανθρώπους χαμογελαστούς και αφοσιωμένους στην δουλειά τους, έτοιμους για όλα, με οργάνωση, γνώση, σωστή προετοιμασία και αγάπη για την προσφορά τους προς τους πάσχοντες. Ο Διευθυντής και Καθηγητής της κλινικής κ. Ισαάκ Κεσίσογλου και όλα τα μέλη του προσωπικού της κλινικής δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στις εξαιρετικές νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μας που σηκώνουν το βάρος της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της καταιγίδας που μας χτύπησε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν στις θέσεις τους, στη πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση παρά τους κινδύνους για τους ίδιους και τις οικογένειες τους για να αγωνιστούν για να αντιμετωπίσουν συντεταγμένα και με ανιδιοτέλεια τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί πράττοντας το χρέος τους προς τον συνάνθρωπο" αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα. 

Ισαάκ Κεσίσογλου Διευθυντής κλινικής & καθηγητής χειρουργικής ΑΠΘ 

Δημήτριος Γιαννακίδης Ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής & υποψήφιος διδάκτορας ΑΠΘ

axepa2.jpg
axepa2.jpg

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια