Καναπέδες, μπετά, αλλά και... χριστουγεννιάτικα δέντρα αφήνουν στους κάδους οι Θεσσαλονικείς!

Καναπέδες, μπετά, αλλά και... χριστουγεννιάτικα δέντρα αφήνουν στους κάδους οι Θεσσαλονικείς!

Καναπέδες, είδη υγιεινής, πόρτες, μπετά αλλά και ...χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα οποία ξεστολίστηκαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, εναποθέτουν τις τελευταίες ημέρες δίπλα στους κάδους των απορριμμάτων οι Θεσσαλονικείς που «μένουν σπίτι», λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Από την αντιδημαρχία Καθαριότητας του κεντρικού δήμου παρατηρείται μια αύξηση των ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους και στο πλαίσιο αυτό απευθύνεται έκκληση προς τους δημότες να αποφεύγουν να τα πετάνε, καθώς η υπηρεσία έχει επιφορτιστεί αυτό το διάστημα, πέραν της αποκομιδής των σκουπιδιών και των ανακυκλώσιμων υλικών, με το πλύσιμο και απολύμανση των δρόμων και των πλατειών.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού στην οποία βρισκόμαστε, οι δημότες μας ας σεβαστούν τις προτεραιότητες που έχει η πόλη και την επικινδυνότητα που υπάρχει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, αύξηση στην εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων παρατηρήθηκε στην Ε' δημοτική κοινότητα και στο ιστορικό- εμπορικό κέντρο, ενώ ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στην είσοδο της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε οικόπεδο στην οδό 26ης Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια