Πέθανε Εβρίτης από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Πέθανε Εβρίτης από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Ο 28ος νεκρός από τον κορωνοϊό στην χώρα μας είναι ένας άνδρας 61 ετών από την περιοχή του Έβρου είναι ο 28ος νεκρός από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Ο άνδρας κατέληξε χθές έπειτα από μάχη που έδινε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος τις τελευταίες ημέρες.

Στην επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται: «Δυστυχώς σήμερα στις 13:00 είχαμε τον δεύτερο Θάνατο από COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 61 ετών από την περιοχή της Έβρου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α».

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον τρίτο νεκρό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς προηγήθηκαν οι δυο κάτοικοι από την Ξάνθη, ο 46χρονος στρατιωτικός που επίσης νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ένας ηλικιωμένος από το χωριό Εχίνο, που πέθανε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

"Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου. Μέχρι σήμερα, Παρασκευή 27.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α. Δυστυχώς σήμερα στις 13:00 είχαμε τον δεύτερο Θάνατο από COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 61 ετών από την περιοχή της Έβρου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια, στους οικείους του. Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»".

πηγή: xronos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια