Δήμος Θεσσαλονίκης: Γλαστράκια και λουλούδια για να «μείνουμε σπίτι»

Δήμος Θεσσαλονίκης: Γλαστράκια και λουλούδια για να «μείνουμε σπίτι»

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ενισχύσει το μήνυμα της περιόδου «Μένουμε Σπίτι». Μοιράστηκαν 5.000 μικρά λουλούδια από τα φυτώρια του δήμου έχοντας πάνω τους το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά-Ομορφαίνουμε τον χώρο μας».

Με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Σ. Δημητριάδη και της Δημοτικής Αστυνομίας, όλα τα γλαστράκια τοποθετήθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών και συνοδεύονταν από φυλλάδια με οδηγίες πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας «όλοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του-είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο δήμος είναι δίπλα του.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη αυτές τις ημέρες, δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους υπαλλήλους του δήμου στην καθαριότητα, στο πράσινο που φροντίζουν την πόλη, εσάς ( ενν. τους δημοσιογράφους) που φροντίζετε για την ενημέρωση», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό, δεν θα βγουν έξω».

πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια