Ικαριώτης έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ταγκό σε ένα μεγάλο πάρτι! (BINTEO)

Ικαριώτης έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ταγκό σε ένα μεγάλο πάρτι! (BINTEO)

κεί ζει και ο Ζαχαρίας Πυρούδης που έκλεισε αισίως έναν αιώνα ζωής και γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα, παραθέτοντας ένα μεγάλο πάρτι που τα είχε όλα. Φαγητό, τούρτα, φίλοι, οικογένεια και φυσικά πολύ χορό! 

Για εκείνον μία μέρα χωρίς χαμόγελο πάει σίγουρα χαμένη και όπως λέει ο ίδιος το άγχος σκοτώνει την υγεία. Διαμένει με την οικογένεια του στο χωριό Πλαγιά και είναι από τους γηραιότερους στην περιοχή. Είναι διαυγής, δραστήριος και πάντα χαμογελαστός. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε:  «Πού να πούμε ότι οφείλεται η μακροζωία που έκανε γνωστό το νησί; Στο κλίμα που έχουμε ή στον τρόπο ζωής; Μάλλον στον τρόπο ζωής». Το άγχος σκοτώνει την υγεία. Τα παιδιά σήμερα αγχώνονται, γιατί δεν έχουν μπροστά τους ένα μέλλον και εργασία για να εξασφαλίσουν τη ζωή τους». Για τον ίδιο η συνέχιση της μακροζωίας θα εξαρτηθεί από τη ζωή που κάνουν οι νέοι: «Αν ζουν με άγχος και κάνουν καταχρήσεις, αυτά επιβαρύνουν την υγεία τους».

Ικαριώτης έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ταγκό σε ένα μεγάλο πάρτι! (BINTEO), φωτογραφία-1

Η τούρτα του!

Ικαριώτης έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ταγκό σε ένα μεγάλο πάρτι! (BINTEO), φωτογραφία-2

Ο ίδιος χόρεψε και ταγκό με την εγγονή του: 

Πηγή: itrofi.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια