Θεσσαλονίκη: Καλούν σε εμπάργκο για τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες

Θεσσαλονίκη: Καλούν σε εμπάργκο για τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες

Κάλεσμα για εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα και τουρκικές υπηρεσίες απευθύνει προς τους καταναλωτές το καταναλωτικό κίνημα ΙΝΚΑ Μακεδονίας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε την κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών στα ελληνοτουρκικά σύνορα,  με απώτερο σκοπό της Τουρκίας να πετύχει την αποστολή-εισβολή χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα.

Διαπιστώνουμε πλέον πως το πρόβλημα σταμάτησε να είναι προσφυγικό-μεταναστευτικό και αντίθετα συνιστά μία ασύμμετρη απειλή στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, τα οποία υπενθυμίζουμε πως είναι και σύνορα της Ευρώπης».

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Καλούμε τους Έλληνες καταναλωτές και τις Ελληνίδες καταναλώτριες, καλούμε όλους τους πολίτες που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας, καλούμε ακόμα και τους επισκέπτες – τουρίστες που έρχονται την Ελλάδα, να προχωρήσουν σε «εμπάργκο» των τουρκικών προϊόντων και των τουρκικών υπηρεσιών, για όσο διάστημα θα διαρκεί αυτή η καίρια και κρίσιμη κατάσταση.

Ταυτόχρονα, ζητούμε την κατανόηση των ελληνικών επιχειρήσεων που εισάγουν προϊόντα από την Τουρκία ή συνεργάζονται σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά προέχει η ασφάλεια της χώρας μας, η ασφάλεια των συμπολιτών μας και κατ’ επέκταση και η ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών».

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια