Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένοι είχαν πάνω από 3.800 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένοι είχαν πάνω από 3.800 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Στα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας βρίσκονται από χθες δύο ηλικιωμένα άτομα από τη Θεσσαλονίκη, τα οποία είχαν στην κατοχή τους χιλιάδες πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο ηλικιωμένοι, ένας 75χρονος και μια 78χρονη, εντοπίστηκαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή της Μενεμένης.

Σε έλεγχο του του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.729 πακέτα τσιγάρων και 33 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δύο ατόμων στην περιοχή της Μενεμένης. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμα 2.139 πακέτα τσιγάρων και 12 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

latr.jpg
latr.jpg

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια