Κλειστά σχολεία μέχρι και την Πέμπτη στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης λόγω κορωνοϊού

Κλειστά σχολεία μέχρι και την Πέμπτη στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης λόγω κορωνοϊού

Κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση, σε σχολείο της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την φίλη της 38χρονης, η οποία ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου αποφασίσθηκε η διακοπή των μαθημάτων και η προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας, από την Τρίτη 3 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, των κάτωθι σχολικών μονάδων που βρίσκονται στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης καθώς και των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, που βρίσκονται στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) της Κοινότητας Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, για να αντιμετωπισθούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού, που μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.

Αφορά στα σχολεία:

- 2ο Νηπιαγωγείο Μενεμένης

- 3ο και 5ο Διαπολιτισμικά Δημοτικά Σχολεία Μενεμένης

- 3ο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Μενεμένης

- Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Μενεμένης

- Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου

- Δημοτικός Παιδικός Σταθμός.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια