Teleperformance Greece: Επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της

Tις δραστηριότητές της στη Θεσσαλονίκη επεκτείνει η Teleperformance Greece, "ανοίγοντας" περισσότερες από 480 νέες θέσεις εργασίας. Η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, διαθέτει σήμερα ένα ευρύ πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο.

Έχει εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 8.350 εργαζόμενους που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.

Ο "Τύπος Θεσσαλονίκης" μίλησε με τον κ. Τριαντάφυλλο Αλεξόπουλο, Chief Human Resources Officer της Teleperformance Greece, σχετικά με τις νέες θέσεις που δημιουργούνται στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας, που μετρά παραπάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε οι νέοι υπάλληλοι στη Θεσσαλονίκη θα κληθούν να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης πελατών στο κορυφαίο brand στον χώρο του Fantasy Entertainment σε μία από τις παρακάτω γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά ή Ισπανικά.  Ο κ. Αλεξόπουλος μας μιλά παράλληλα για τις παροχές που προσφέρει η εταιρία στους εργαζόμενούς της και για το εργασιακό περιβάλλον που βραβεύεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

teleperformance5.jpg

Στην Ελλάδα, η Teleperformance Greece συμπλήρωσε ήδη 30+ χρόνια παρουσίας και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Πόσα άτομα απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα και πόσες αγορές και επιχειρήσεις εξυπηρετεί; Τι περιλαμβάνει το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει;

Η εταιρεία μας είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance και αποτελεί από το 1989 τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Σήμερα διαθέτουμε συνολικά 10 κτιριακές εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολούμε περισσότερους από 8.350 εργαζόμενους, που προέρχονται από 109 διαφορετικές χώρες, εξυπηρετώντας πελάτες σε 39 γλώσσες.

Οι θέσεις εργασίας που παρέχουμε αφορούν κατά κύριο λόγο στην εξυπηρέτηση πελατών/καταναλωτών, την τεχνική υποστήριξη, τις πωλήσεις και τη διαχείριση περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ικανότητά της εταιρείας μας να προσλαμβάνει τους καλύτερους στις υπηρεσίες που παρέχει, την έχει μετατρέψει σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς εργασιακούς προορισμούς για λογαριασμό των σημαντικότερων εταιρειών παγκοσμίως.

Η Teleperformance Greece ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Θεσσαλονίκη «ανοίγοντας» νέες θέσεις εργασίας. Τι ειδικότητες αφορούν αυτές και τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα αλλά και τις παροχές που προσφέρονται;

Βρισκόμαστε σε μία σταθερή τροχιά ανάπτυξης και πλέον επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας περισσότερες από 480 νέες θέσεις εργασίας στην πόλη.

Στο πλαίσιο της επέκτασης της παρουσίας μας στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι νέοι συνάδελφοι που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια της Teleperformance, θα παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης πελατών στο κορυφαίο brand στον χώρο του Fantasy Entertainment σε μία από τις παρακάτω γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά ή Ισπανικά.

Στη Θεσσαλονίκη, η Teleperformance Greece ήδη παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης σε ακόμη πέντε πελάτες μας στις προαναφερθείσες γλώσσες, καθώς επίσης και στα Ολλανδικά και τα Ελληνικά.  Οι νέοι συνάδελφοι, πέραν της μητρικής τους γλώσσας, θα πρέπει να μιλάνε και Αγγλικά, να έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία και τον χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών και, φυσικά, να έχουν όρεξη για δουλειά. Από την πλευρά μας, προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης που περιλαμβάνει οφθαλμολογική κάλυψη, επίσκεψη σε οδοντίατρο, κάλυψη εξόδων για διαγνωστικές εξετάσεις, μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης σε μία εταιρεία που διαρκώς μεγαλώνει και –βέβαια- εργασία σε περιβάλλον, που κάθε χρόνο βραβεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

triantos_alexopoulos.jpg

Ο κ. Αλεξόπουλος  

teleperformance3.jpg

Το υποκατάστημα της Teleperformance Greece στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο περίπου. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της Θεσσαλονίκης για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας; Σκοπεύετε να προχωρήσετε σε κάποιες νέες επενδύσεις ή νέα αύξηση προσωπικού στο άμεσο μέλλον;

Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως τον δίαυλο μέσω του οποίου η παγκόσμια καινοτομία, η διεθνής εμπειρία και η τεχνογνωσία που προέρχεται από τους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου επιχειρείν, διοχετεύεται στη χώρα μας. Πιστεύουμε πως η παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη, θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των αναπτυξιακών μας πλάνων, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας ανεξαρτήτως κλάδου.

Την ίδια στιγμή, η στρατηγική επιλογή της εταιρείας μας να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στην πόλη, βασίζεται στην επιχειρηματική δυναμική που αναπτύσσεται στη Βόρεια Ελλάδα, το υψηλό επίπεδο μόρφωσής -στο οποίο συμβάλουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης- και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η εταιρεία σας έχει κατακτήσει αρκετές διακρίσεις μεταξύ των οποίων τα βραβεία Best Multilingual Hub στην Ευρώπη και Best Place to Work στην Ελλάδα. Μιλήστε μας λίγο για το εργασιακό περιβάλλον και τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, που προσφέρει στους εργαζομένους της η Teleperformance Greece. Τι θα λέγατε ότι είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες;

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα. Επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο -μεταξύ άλλων- παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά. Ο πλέον καθοριστικός παράγοντας, ο οποίος έπαιξε ρόλο στην εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Για τον λόγο αυτό, από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρεία μας επενδύει και αναπτύσσει πρότυπα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ικανοτήτων των εργαζομένων της. Παράλληλα, φροντίζει για τις καθημερινές ανάγκες του προσωπικού της μέσα από μία σειρά προγραμμάτων, προνομίων και δράσεων, όπως προγράμματα για τα παιδιά των εργαζομένων, ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια, καθώς και ποικίλες δράσεις.

Επιπρόσθετα, η Teleperformance Greece αναπτύσσει προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ευεξίας στον εργασιακό χώρο (Health & Well-Being) αλλά και ανάδειξης της πολύ-πολιτισμικότητας (Diversity). Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υποδομές μας, δημιουργούν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο για προσέλκυση νέων ταλέντων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για την Teleperformance Greece

Κάντε αίτηση για τις νέες θέσεις εργασίας:www.ThessTP.com ή στο 211 211 6600

teleperformance4.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Διάφορα
Η πανδημία του κορωνοϊού πηγαίνει πίσω χρονικά τη λειτουργία της δομής, ενώ απαιτούνται και έργα ανακατασκευής στο κτίριο που θα υποδεχθεί είκοσι ανήλικους, που φτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να συνοδεύονται από πρόσωπο που ασκεί τη γονική τους μέριμνα. Στο τριώροφο ακίνητο, που βρίσκεται επί της οδού Αλεξανδρείας και το οποίο πρόσφατα παραχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης στην Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης- ΑΑΕ/ΟΤΑ (πρώην Μητροπολιτική Ανάπτυξιακή Θεσσαλ...
Περιστατικά
Συνολικά 220 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις βεβαίωσαν χθες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη κατά τους ελέγχους που διενεργούν για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στους παραβάτες επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Σε όλη τη χώρα βεβαιώθηκαν 1.839 παραβάσεις Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει: "Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης...
Διάφορα
«Η αλήθεια είναι πως βιώνουμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση την περίοδο αυτή. Έτσι ως δομή αποφασίσαμε ότι κάπως έπρεπε να κινητοποιηθούμε για να βοηθήσουμε όπως και όπου χρειαστεί. Αυτή την στιγμή η έλλειψη σε υγειονομικό υλικό είναι πολύ μεγάλη, οπότε αποφασίσαμε ότι μια δωρεά σε ανθρώπους που καθημερινά προσφέρουν στην τοπική κοινωνία ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε» περιγράφει στο makthes.gr, ο υπεύθυνος της δομής και ειδικός παιδαγωγό...
Εγκληματικότητα
Δυο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 49 και 47 ετών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους περιλαμβάνεται κι ένας 53χρονος που φέρεται ως προμηθευτής λαθραίων καπνικών προϊόντων. Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Ευόσμου, όπου, εκτιμάται ότι επρόκειτο να προβούν σε αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων. Στα αυτοκίνητά τους βρέθηκαν 790 αδασμολόγητα πακέτα και 195 σ...
Κοινωνία
Σύμφωνα με το karatzova.com, πρόκειται για 57χρονη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του υπήκοου Αλβανίας που είχε νοσήσει από τον ιό και νοσηλεύεται. Όπως όλο το χωριό, η 57χρονη βρίσκεται σε καραντίνα. Νωρίτερα στη Φούστανη βρέθηκε θετικός και ένας 48χρονος. Υπενθυμίζεται ότι η Φούστανη βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού, εδώ και 8 ημέρες. Όπως γράφει το karatzova.com, συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Πέλλας μέχρι α...
Διάφορα
Στη μάχη κατά του κορωνοϊού εξακολουθούν να κινητοποιούνται ιδιωτικές Κινητές Μονάδες Υγείας οι οποίες πραγματοποιούν κατ' οίκον ελέγχους σε πιθανά κρούσματα του ιού, σε με προσπάθεια να περιοριστεί η περαιτέρω εξάπλωση της νόσου στη χώρα. Από νωρίς σήμερα το πρωί υπάλληλοι ιδιωτικού μικροβιολογικού εργαστηρίου (οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το Παστέρ), έφταναν σε σπίτια ύποπτων κρουσμάτων για δειγματοληψίες, φορώντας την ειδική στολή και τηρώντας όλα...
Διάφορα
Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων – που λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα υποσιτισμού – προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ο δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνώντας για την σίτιση των αδέσποτων ζώων τοποθέτησε τις πρώτες 10 ταΐστρες στη Νέα Παραλία, ενώ θα τοποθετηθούν κι άλλες σε σημεία μέσα στην πόλη όπου έχει παρατηρηθεί πρόβλημα. Συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης δια του αρμόδιου αντιδημ...
Διάφορα
Από αύριο Πέμπτη 9 Απριλίου διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών 40 (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές) και 42 (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές) από τον Ο.Α.Σ.Θ. και ξεκινά η προσωρινή λειτουργία τους από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:  "Ο Ο.Α.Σ.Θ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Πέμπτη 09 Απριλίου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των λεωφορειακών γραμμών 40 (ό...
Κοινωνία
Την περιπέτειά της αφηγήθηκε μία γυναίκα που έδωσε τη μάχη με τον κορονοϊό και βγήκε νικήτρια μετά από 23 μέρες. Η Αθηνά Κωνσταντίνου μίλησε για τη δοκιμασία που πέρασε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τα στάδια της ασθένειας αλλά και τη δική της ψυχολογία. «Εγώ αρρώστησα στις 13 Μαρτίου. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα, τα συμπτώματα εξελίχθηκαν μέσα σε 1,5 ώρα. Είχα κρυάδες, είχα πονοκέφαλο και αμέσως ανέβασα πυρετό» είπε η κ. Κωνσταντίνου γ...