Θεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι για τρεις ημέρες ήταν στο κοντέινερ οι μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι για τρεις ημέρες ήταν στο κοντέινερ οι μετανάστες

Συνολικά τέσσερις μετανάστες αφγανικής καταγωγής, ήταν μέσα στο κοντέινερ που εντοπίστηκε σήμερα από τις αρχές στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Το κοντέινερ, το οποίο είχε ως τελικό προορισμό τη Βουδαπέστη, ξεκίνησε το μακρινό του ταξίδι από την Κίνα και περιείχε τηλεοράσεις οι οποίες θα συναρμολογούνταν στη Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 28 Ιανουαρίου, το κοντέινερ φορτώθηκε σε τρένο από τον Πειραιά με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, στην οποία και έφτασε την επόμενη μέρα.

Οι τέσσερις αλλοδαποί κατάφεραν να μπουν σε αυτό κατά την παραμονή του στη συμπρωτεύουσα.

Το φορτίο ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στη Βουδαπέστη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του αυτό δεν συνέβη διότι οι τελωνειακές αρχές στην Ειδομένη διαπίστωσαν πως είχε ξεσφραγιστεί. Αφού το σφράγισαν, το έστειλαν και πάλι στη Θεσσαλονίκη όπου και έφτασε σήμερα.

Σημειώνεται πως οι τέσσερις μετανάστες οι οποίοι "τρύπωσαν" στο κοντέινερ προκειμένου να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, ενώ και εντός αυτού επικρατούσε έντονη δυσοσμία.

Τα άτομα έγιναν αντιληπτά από υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όταν άρχισαν να χτυπούν το κοντέινερ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν δύο από τα τέσσερα άτομα προκειμένου να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

konteiner.jpg
konteiner.jpg
konteiner2.jpg
konteiner2.jpg
elas4.jpg
elas4.jpg

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια