Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα και την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα και την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης σχολεία σε όλη την Θεσσαλονίκη κλείνουν ως μέτρο πρόληψης. Κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα σχολεία σε δήμους της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των δήμων:

Δήμος Κορδελιού (κλειστά τα σχολεία στις 31-1)

Λόγω προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης, με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 το 9ο-12ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, το 7ο-11ο Νηπιαγωγεία Ευόσμου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής. Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευθερίου Κορδελιού, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού απόντων μαθητών που πλήττονται από τις ιώσεις.

Δήμος Θερμαϊκού (κλειστά σχολεία 31/1 – 3/2)

Προκειμένου να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης των ιώσεων και να προστατευθεί η υγεία των μαθητών αλλά και η υγεία του γενικού πληθυσμού, τη διακοπή των μαθημάτων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του δήμου Θερμαϊκού αποφασίστηκε για δύο εργάσιμες μέρες, από 31-1 έως και την 3-2. Εκτιμάται ότι η μεσολάβηση των 4 ημερών, μέχρι και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, όποτε και τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, θα ανακόψει την εξάπλωση των ιώσεων.

Δήμος Ωραιοκάστρου (κλειστά σχολεία 31-1)

Έξι σχολεία εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, με σχετικές αποφάσεις του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης. Με χθεσινή απόφασή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου γνωστοποίησε ότι σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου, στο Δημοτικό Σχολείο Λητής και στο Νηπιαγωγείο Δρυμού. Κλειστά θα μείνουν σήμερα και το 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, το 1ο Νηπιαγωγείο Λητής και το 2ο Νηπιαγωγείο Λητής, όπου δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα ούτε χθες. Υπενθυμίζεται ότι στα σχολεία αυτά πρόκειται να διενεργηθούν απολυμάνσεις.


Πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια