Ζέρβας για ΠΑΟΚ: «Είμαι απέναντι σε όποιον προκαλεί ζημιά στην πόλη» (Βίντεο)

Ζέρβας για ΠΑΟΚ: «Είμαι απέναντι σε όποιον προκαλεί ζημιά στην πόλη» (Βίντεο)

Αποφασισμένος να σταθεί απέναντι σε όποιον προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα της πόλης επιτιθέμενος στον ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της πόλης, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για την καθαριότητα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

"Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Τα προβλήματα αυτά πρέπει να λύνονται με γνώμονα τη διατήρηση της ηρεμίας και της κοινωνικής γαλήνης. Όταν μια ομάδα της Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί, προκύπτει συνολικό όφελος για τον πόλη. Ως δήμαρχος θα είμαι απέναντι σε όποια προσπάθεια να αδικηθεί οποιαδήποτε ομάδα της πόλης. Δε θα ήθελα να δω ένα θέμα με οικονομικά στοιχεία να προκαλέσει ζημιά στην πόλη. Σε ό,τι αφορά το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, πρέπει να πω ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση, όπως και σε κάθε άλλη εκδήλωση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας. 

Για το σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ ο δήμος Θεσσαλονίκης  θα φροντίσει να απομακρυνθούν οι κάδοι γύρω από την Καμάρα, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε πως θα είναι μια δύσκολη ημέρα για την πόλη, καθώς το απόγευμα είναι προγραμματισμένες δυο ακόμα συγκεντρώσεις και στις 19:00 θα εγκαινιαστεί η 28η Agrotica στη ΔΕΘ. 

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια